RSS خوراک
آخرین بروزرسانی ها
May
8

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، پروتکل اینترنت نسخه 6 که به اختصار IPv6 نامیده می‌شود، جدیدترین نسخه پروتکل اینترنت است که ارتباط‌های اینترنتی را شکل می‌دهد و پیش‌بینی می‌شود در آینده نزدیک جایگزین نسخه 4 این پروتکل (IPv4) شود.

با توجه به توسعه یافتن کاربرد خدمات دستگاه به دستگاه و اینترنت اشیا (IoT) که می‌تواند منجر به برقراری ارتباط میان بسیاری از دستگاه‌ها مانند موبایل‌ها، دوربین‌ها و حتی لوازم خانگی و قاب عکس‌های دیجیتال بر بستر اینترنت شود، نیاز به توسعه پروتکل IP بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند.

نسخه ششم پروتکل اینترنت یا IPv6 از فضای آدرس‌دهی ۱۲۸ بیتی استفاده می‌کند که امکان بهره‌گیری از ۲ به توان ۱۲۸ آدرس یکتا را امکان‌پذیر خواهد کرد. این در حالی است که نسخه چهارم پروتکل اینترنت یا IPv4 که در حال حاضر مورد استفاده است، از استانداردهای قدیمی آدرس‌دهی است و فضای آدرسی ۳۲ بیتی دارد.

پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که طی سال‌های آینده، میلیاردها شیء در دنیا به اینترنت متصل می‌شوند. ایرانسل به عنوان اپراتور پیشگام در زمینه اینترنت اشیا، سرمایه‌گذاری کلانی را جهت راه‌اندازی سامانه دستگاه به دستگاه به عنوان بسترساز این ارتباطات انجام داده است تا با بهره‌برداری تجاری از آن، امکان اتصال هزاران دستگاه و ارائه صدها خدمت مختلف بر روی این بستر فراهم شود.


ادامه »



Jan
27
12 درصد پهنای باند کشور صرف تلگرام می شود.
منتشر شده توسط کیوان مظفری روشن 27 January 2016 11:48 PM


معاون پژوهشی مرکز مطالعات فضای مجازی انقلاب اسلامی، به مضرات شبکه های اجتماعی غیر ایرانی اشاره کرد و گفت: 12 درصد پهنای باند کشور صرف تلگرام می شود.

فروهر در جمع خبرنگاران افزود: این موضوع جای نگرانی دارد و اقدامات لازم برای جایگزینی شبکه های اجتماعی بومی باید انجام شود. وی به نبود نظارت بر شبکه های اجتماعی غیر ایرانی اشاره کرد و گفت: این شبکه ها با کمترین نظارت در داخل کشور در حال فعالیت هستند که این نقیصه باید جبران شود.

وی همچنین از اهمیت نقش نخبگان در ایجاد و راه اندازی شبکه های اجتماعی و پیام رسان های موثر سخن گفت و این پرسش را مطرح کرد: چرا خودمان نتوانستیم شبکه های اجتماعی و پیام رسان های بومی راه اندازی کنیم تا مردم به سمت شبکه های اجتماعی غیر ایرانی نروند. وی با بیان این که راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در کشور باید به مطالبه ملی تبدیل شود، خواستار تسریع راه اندازی این شبکه شد.

وی گفت: شبکه های مجازی تنها یک ابزار نیست و این نوع نگاه باعث ایجاد مشکلاتی درجامعه شده است. وی در نشست تاثیر فضای مجازی بر تغییر سبک زندگی افزود: با توجه به جریان سازی هایی که در پیام های شبکه های مجازی شکل می گیرد، باید توجه جدی شود که پیام را چه کسی داده است.


ادامه »



Nov
9

معاون امور بین الملل و حقوقی فتا ناجا گفت: پلیس فتا برابر قانون با هکر ها و گردانندگان وب سایت های آموزش هک و نفوذ و ارائه دهندگان نرم افزار های هک و نفوذ برخوردی قانونی خواهد داشت

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا در تشریح این خبر اظهار داشت ، برابر قانون مجازات اسلامی مستند  به مواد 725 و 753 ( بندهای الف، ب و ج)، هک، نفوذ و دسترسی غیر مجاز به داده‌ها و فروش نرم افزارهای آموزش هک جرم محسوب می گردد و پلیس فتا با هکرها و گردانندگان تارنماهای آموزش هک و ارائه دهندگان نرم افزارهای هک و نفوذ مقابله می نماید

سرهنگ حسین رمضانی افزود: در قوانین ملی اکثر کشورهای دنیا هک و مسائل مربوط به آن ( آموزشها و نرم افزارهای مربوطه) جرم شناخته می شود و ما امید داریم همه پلیس های سایبری دنیا برای مقابله با این حوزه ، واکنشی موثر و به هنگام داشته باشند

وی در ادامه بیان داشت: بر اساس این تکلیف قانونی ، پلیس فتا ناجا با مشارکت پلیس های فتا استانی از تاریخ 19 مرداد لغایت 31 شهریور ماه سال جاری به منظور شناسایی و برخورد قانونی با هکرها و گردانندگان تارنماهای آموزش هک و نفوذ و ارائه دهندگان نرم افزار های هک و نفوذ، عملیاتی را به مرحله اجرا گذاشت

سرهنگ رمضانی خاطر نشان کرد: پلیس فتا ناجا در این خصوص بیش از 15 هزار وب سایت را رصد نموده و در 104 مورد که جرم آنها محرز بود پیگیری در دستور کار پلیس قرار گرفت

معاون امور بین الملل و حقوقی فتا ناجا در ادامه گفت: در این عملیات سراسری تعداد بیش از 70 نفر شناسایی و با مستندات مربوطه به دستگاه قضا برای برخورد قانونی معرفی گردیدند

وی همچنین تاکید کرد که شایسته است از حمایت و پشتیبانی و هماهنگی های دستگاه قضایی کشور در این عملیات مهم در راستای ارتقای امنیت فضای سایبر تقدیر و تشکر نماییم.

رمضانی در ادامه اعلام کرد: موضوع هک و نفوذ همانطور که قانون به خوبی آن را جرم انگاری نموده علاوه بر خسارت هایی که در برخی از انواع خود برای سازمانهای دولتی و خصوصی دارد به شدت حریم خصوصی کاربران را هدف قرار می دهد که حفظ حریم خصوصی کاربران و آزادی های مشروع آنها در فضای سایبر جزء اهداف اصلی این پلیس بوده و پلیس فتا تمام امکانات و منابع خود را جهت امن سازی فضای سایبری برای کاربران قانون مدار این فضا به کار خواهد بست

این مقام ارشد انتظامی در خاتمه ضمن بیان اینکه  همه کاربران باید همانند فضای واقعی خود را مکلف به رعایت حفظ حریم خصوصی افراد وفق قانون نموده و پلیس را در این مسیر یاری نمایند، تصریح کرد :  والدین باید نظارت بیشتری بر رفتار جوانان و نوجوانان خود در حوزه استفاده از فضای سایبر داشته باشند تا آنها بر اساس کنجکاوی هایشان جذب وب سایت های مجرمانه مانند وب سایت های آموزش هک نشوند

 

منبع

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

 


ادامه »



Feb
23
تبخیر پرندگان در صحرای نوادای آمریکا
منتشر شده توسط mehdi towqideh روشن 23 February 2015 07:40 PM

 

 انرژی خورشیدی تپه های هلال در صحرای نوادای آمریکا به روز های پایانی تکمیل و ساخت خود نزدیک می شود که هزاران آینه ی موجود در آن می تواند انرژی خورشیدی را متمرکز کند و منجر به ذوب میلیون ها نمک می شود.ذوب شدن نمک باعث تبخیر آب موجود در برج می گردد و بخار آب، توربین ها را به گردش در می آورد و برق تولید می کند اما در این فرایند مشکل عجیبی وجود دارد.طبق آزمایشات انجام شده در این پروژه، دانشمندان متوجه شدند که حرارت تولید شده توسط این آینه ها تاحدی زیاد است که باعث تبخیر پرندگان می شود، به طوری که همه ی پرندگانی که در اطراف آن پرواز می کنند، ذوب می شوند.پس از بررسی های دقیقی که دانشمندان بر روی این پروژه انجام دادند، متوجه ی تبخیر بیش از ۱۰۰ پرنده در روز ۱۴ ژانویه در این صحرا شدند.نکته ی جالب، استفاده از آینه های ۱۱۰ مگاواتی تپه های هلال بود که فقط یک سوم آنها مورد استفاده قرار گرفت.پروژه در آن روز در عرض ۶ ساعت توانست با تبخیر نمک و به حرکت در آوردن توربین ها برق تولید کند ولی در بین آن زیست شناسان متوجه ی ۱۳۰ مورد لکه و دود غلیظ شدند که پس از بررسی ها فهمیدند این امر ناشی از تبخیر پرندگان بوده است.


ادامه »



Feb
20
CTB locker هشدار جدی مرکز ماهر در خصوص بدافزار
منتشر شده توسط Roham bayat روشن 20 February 2015 10:25 PM

پیرو گزارشات واصله به مرکز ماهر و بررسی موارد متعدد، نمونه های مختلف از بدافزار باج گیر CTB locker در کشور رواج پیدا کرده است. این بدافزار از طریق پیوست های ایمیل انتشار پیدا کرده و با رمز کردن فایل های کاربر، برای بازگرداندن آنها درخواست پول می کند.

نتیجه کار این بدافزار مانند دیگر بدافزارهای باج گیر CryptoLocker وTorrentLocker ، رمز کردن فایل هایی با پسوند های  mp4, .pem, .jpg, .doc, .cer, .db و غیره با یک کلید نامشخص است.

بدافزار پس از پایان کار خود پیامی را روی صفحه با مضمون روبرو و زبان های مختلف(مطابق با منطقه) نشان می دهد، حتی برای اطمینان به کاربر اجازه می دهد، تا ۵ فایل دلخواه خود را رمزگشایی کند. سپس صفحه ای  جهت پرداخت(در عرض ۹۵ ساعت) مشاهده خواهد شد:


 از آنجایی که از لحاظ فنی راه حلی برای بازگرداندن این فایل های رمز شده وجود ندارد، لذا کاربران بایستی حتماً موارد ذیل را رعایت نمایند:

  • گرفتن فایل پشتیبان(backup) از اطلاعات مهم
  • بکارگیری راه حل های امنیتی جهت ایمیل ها، مانند فعال سازی فیلتر کردن extension های فایل های ضمیمه مانند .scr ها جهت بلوکه کردن فایل های آلوده (در شبکه سازمان ها)
  • خودداری از بازکردن ضمایم ایمیل هایی با ارسال کننده های ناشناس مانند فایل های .zip، office، .pdf و ...
  • پاک کردن یا اسپم کردن ایمیل های مشکوک و هشدار به دیگران
  • استفاده از ابزارهای امنیتی مناسب در شبکه و روی سیستم مانند آنتی ویروس بروزشده

ادامه »




Help Desk software by Kayako